Huisliften in een gezinswoning, de laatste jaren is er steeds meer vraag naar. Ouderen en mensen met een beperking winnen zo aan bewegingsvrijheid. Maar wat maakt huisliften zo aantrekkelijk voor architecten?

“Een DomusLift is multi-inzetbaar, dat is zijn grootste troef”, stelt Françis Verrone, zaakvoerder van Verolift. “Ons liftengamma gaat van uiterst compact – met kooidimensies vanaf 48 op 55 cm – tot zeer ruim en alles tussenin. Ook de verschillende instapmogelijkheden zijn een troef: zelfde zijde, doorlopend of overhoeks. Een DomusLift past zich aan elke omgeving aan. Zo plaatsten we er onlangs één in een bestaande traphal. Maar het kan ook via een berging of door een extra schacht aan de buitenkant van de woning.”

De opmars van huisliften

Als architect krijg je carte blanche qua design. “De perfecte belichting, een specifieke kleur of materiaal …
Alles draagt bij tot de juiste beleving”, weet Françis Verrone. “Samen met de bouwheer creëren we het gewenste wow-effect, tot in de kleinste details.” Ook volledig bedrukte liftwanden behoren tot het aanbod van Verolift. Ideaal voor wie op zoek is naar een eyecatcher van formaat…

Comfortabel en energiezuinig

In het elektrische segment is de DomusLift Gearless een echte voltreffer. Geruisloos en enorm zuinig, geen wonder dat deze lift met elektrische motor zo populair is. Bovendien is de rit opvallend zacht en is er sprake van een perfecte nivellering.

Technische ondersteuning

Tijdens het samenstellen van een huislift rijzen er heel wat vragen. Bij Verolift kan je rekenen op de nodige kennis van zaken. Françis Verrone: “Samen met de architect en de bouwheer zoeken we naar de beste liftoplossing die aan alle technische en esthetische vereisten voldoet. Ons ervaren team staat klaar om architecten of bouwheren bij te staan in de keuze van het type aandrijving, draai-of schuifdeuren, kooiafmetingen, afwerkingen en accessoires. Zo ontstaat de huislift die ze voor ogen hebben.”

Kwaliteit en vooruitstrevende service

“Kwaliteit komt bij ons altijd op de eerste plaats, en dat geldt ook voor onze dienstverlening”, aldus Françis Verrone. “Met het Eagle-systeem breiden we onze topservice verder uit. Dankzij deze innovatie is het mogelijk om eventuele onregelmatigheden vanop afstand te herkennen en op te lossen. Bovendien is de lift te bedienen via een smartphone of tablet.”

Meer dan enkel huisliften

Het productgamma van Verolift beperkt zich niet enkel tot huisliften. Het plaatst ook traditionele personenliften, liften met beperkte put en schachtkop in bestaande gebouwen, autoliften, liften voor de zorgsector en platformliften. Daarnaast legt het zich toe op liftmodernisaties en onderhoud.


Huisliften

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte huislift. We overwegen met u de voor-en nadelen per huislift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw huis.

Trapliften

Traplift gezocht? Dan zit je hier goed! Strobbe Mobility Solutions wil u graag helpen met de keuze voor een traplift. We zijn gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van liftsystemen zoals trapliften. Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Voor een traplift prijs contacteer ons vrijblijvend.

Tags: Plateaulift: Kom nu zelf onze hefplateaus bekijken en uitproberen in één van onze ✓5 showrooms in de Benelux ✓ontvang een gratis offerte op maat!