ThyssenKrupp Monolift beschikt over een uitgebreid aanbod van huisliften die uitblinken op vlak van esthetiek en functionaliteit.

Houdt u van uw strak interieur of geniet u van de warmte van uw rustieke huiskamer?

Wil u felle kleuren of kiest u liever voor een samenspel van zachte tinten?

Het spreekt voor zich dat het design van de lift in perfecte harmonie is met de stijl van uw huis. De liften worden dan ook op maat gemaakt en zijn beschikbaar in de uitvoering en afwerking van uw keuze

U hoeft geen drastische wijzigingen aan uw huis te vrezen. Anders dan bij traditionele liften heeft een huislift niet veel plaats nodig en zijn geen complexe bouwkundige aanpassingen vereist.

Huisliften kunnen in bijna elk huis ingepast worden en kunnen verschillende verdiepingen (tot 15 meter) overbruggen.

Ze kunnen in een (bestaande) schacht ingebouwd worden of er kan gekozen worden voor een aparte zelfdragende constructie (vb. afgewerkt in glas).

Blijkt dat er binnen toch nog onvoldoende ruimte beschikbaar is voor het inpassen van een lift, dan bestaat ook de mogelijkheid om de lift discreet tegen de gevel te plaatsen.

Onderhoud

De huisliften moeten niet jaarlijks gekeurd worden, maar, zoals bij ieder technisch product, verzekert een regelmatig onderhoud een goede werking, voor lange tijd.

Beste advies, perfecte nazorg

Kiezen voor ThyssenKrupp Monolift is kiezen voor dé specialist in commerciële liften en huisliften die kan bogen op meer dan 50 jaar ervaring. Ook voor een traplift zit je er goed.

Voor iedere lift, voor iedere oplossing staan veiligheid en kwaliteit centraal. Want ‘het beste advies en de perfecte nazorg’, dat is waar het bij ThyssenKrupp Monolift om gaat.

Een lift installeren is geen impulsieve beslissing en elke woning is anders. Daarom komen de adviseurs van ThyssenKrupp Monolift vooraf bij u thuis langs om de situatie te bekijken en u van het beste advies te voorzien.

Een team van professionele monteurs, verspreid over gans België, staat dag na dag, de klok rond, klaar om de feilloze werking van uw huislift te garanderen.We gaan er prat op dat u binnen de kortst mogelijke tijd wordt geholpen.

Het team van ThyssenKrupp Monolift staat 24 op 24, 7 op 7 tot uw dienst ! Vraag geheel vrijblijvend om een offerte.

Alarmsysteem in lift